Gezichtsbehandelingen

Al onze Lakshmi gezichtsverzorgingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen;

Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Kies dan voor het detox ritueel.

Ervaar je graag het gevoel van een lotusbloem? Transformeer dan van de duisternis naar het licht en onderga een Lotus Flower Face gezichtsverzorging.

Misschien ervaar je graag het gevoel om als een koning(in) behandelt te worden? Kies dan voor een Royal Face.

Of misschien geef je je liever helemaal over? Kies dan voor een Wellness Face & body ultieme gezichtsverzorging met een extra helende massagebeleving.

Massagebehandelingen

Massage rituelen

Niet zomaar een massage, maar een echte massage beleving! Maak kennis met de verschillende massage rituelen en geniet van de reis! De heerlijke geuren, helend voetenbad en ontspannen muziek nemen je mee in een diepe ontspanning voor lichaam, geest en ziel.

Mamabehandelingen

Mama rituelen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik weet als geen ander hoe mooie en bijzondere tijd dit is! Je bent letterlijk een nieuw leven aan het creëren en daarom is het tijdens je zwangerschap extra belangrijk voor jezelf & jouw baby om rust momentjes te pakken. Door goed voor jezelf te zorgen, zorg je automatisch goed voor je kindje! De behandelingen zorgen ervoor dat je angst en stress verlaagd, je slaap kwaliteit wordt verbeterd en spierpijn en krampen worden verlicht.

Visagie