Kapha seizoensmassage

In de late winter en voorjaar zijn de elementen water en aarde aanwezig en de eigenschappen zwaar, zoet, olieachtig, standvastig, langzaam, kleverig, koud en zacht. In de ayurveda is de Kapha dosha het principe van structuur het regelt o.a. processen in de longen, keel, neus mond, het hoofd, celvorming, lymfe, slijmvorming en weefsels. Ook speelt het een rol in onze geest, bij emoties, gevoelens van het hart, geheugen en trouw. Tijdens het late winter seizoen kun je door opgehoopte afvalstoffen, het vele binnen zitten en suikerrijk/vet eten last krijgen van vermoeidheid, sloomheid, verdoofd gevoel, trage spijsvertering, verstopte neus, cellulitis met oedeem etc. De kapha seizoensmassage zorgt voor vreugde, vitaliteit en levensenergie in de koude winter maanden. Daarnaast staat de kapha seizoensmassage in het teken van reinigen, voeden, beschermen, elimineren van gifstoffen en herstellen.

Seizoensmassage 90 minuten

  • Balancerend voetenbad
  • Kapha geurreis
  • Droogborstelen
  • Hotstone + warme olie massage
  • Black mud diep reinigend masker voor het lichaam
  • Gezichtsmassage met kapha gezichtsolie en jade rollers
  • Kapha thee

€ 95,-

90 minuten + intake gesprek

Maak een afspraak

De Kapha massage olie is licht voedend, stimuleert de doorbloeding, verzacht de huid, geeft meer levensvreugde, energie, kracht en vitaliteit.

Het droogborstelen geeft lichaam en geest een vitaal gevoel, heeft een zacht maar doeltreffend scrub-effect en werkt ondersteunend bij het afslanken en bij lymfedrainage, helpt bij het reduceren van cellulitis.

Het black mud masker is diep reinigend, herstellend, verzachtend, en bevordert de afvoer van overtollige vloeistoffen, voert een schitterend zichtbaar resultaat uit; de huid wordt helder en zachter.

De jade rollers beïnvloedt de huid op tal manieren. De rollers hebben genezende eigenschappen en beïnvloed de stroom van levensenergie en elimineert de gifstoffen.

De Kapha Synergie werkt zuiverend, stimulerend, opwekkend, verwarmend en verbetert de stemming.