Een horizontale acht wordt in de wiskunde een lemniscaat genoemd en staat bekend als een symbool voor oneindigheid maar het heeft ook een spirituele betekenis en staat voor genezing. En dat is wat we met dit ritueel gaan doen! We gaan je huid genezen, zuurstof geven, balanceren en herstellen

Huiddiagnose

Is je huid grauw, uitgedroogd en merk je vroegtijdige veroudering? Of merk je juist dat je geen resultaat verkrijgt met de producten die je nu gebruikt? Wist je dat vervuiling en stress één van de belangrijkste oorzaken zijn voor de verandering van onze huidbarrière? Vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, roodheid en extreme uitdroging zijn hiervan het gevolg. Daarom is het aan te raden om met deze behandelingskuur te beginnen als je start met onze Lakshmi producten en het advies van onze Lakshmi professional verder op te volgen.

Resultaat

Met deze behandelingskuur verbeter je de huidbarrière. Samen met eventueel het thuisverzorgingsritueel gaan we de oppervlaktecellen van de opperhuid herstructureren waardoor de huid weer beter als een schild tegen stof en UV-stralen kan werken. De producten gaan oxidatie tegen en ontgiften de huid tot diep in de cellen waardoor onzuiverheden verminderen. Het verwijdert niet alleen afvalstoffen maar ook metabolische afvalstoffen die de huid zelf produceert, vooral als men veel stress ervaart.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt vaak als eerste lijn ingezet om de huid te ontgiften. Deze behandeling wordt in kuur van 3x geadviseerd samen met het detox thuisverzorgingsritueel (1maand) klik hier om naar het beauty concept te gaan. Maak je voor het eerst kennis met de LaKshmi behandelingen? Dan adviseer ik je om dit ritueel te boeken als kennismakingsbehandeling.

Een behandeling op maat met verschillende holistische kruiden, remedies en rituelen afhankelijk van je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen.

Detox gezichtsbehandeling 45 minuten

  • Balancerend voetenbad
  • Geurreis
  • Oppervlakte reiniging – diepte reiniging – diep reinigend masker – nek,- schouder,- decolleté massage – epilatie wenkbrauwen – masker – serum – oogcrème – gezichtscrème.
  • Seizoensdrankje

€ 50,-

45 minuten + intake & advies gesprek.

Maak een afspraak

Detox gezichtsbehandeling 60 minuten

  • Balancerend voetenbad – geurreis – oppervlakte reiniging – arm of voetmassage – diepte reiniging – epilatie wenkbrauwen – gezichtsmassage met jade rollers – masker – nek,- schouder,- decolleté massage – serum – gezichtscrème
  • Seizoensdrankje

€ 70,-

60 minuten + intake & advies gesprek. 

Maak een afspraak

Klik hier om naar het beauty concept te gaan. Maak je voor het eerst kennis met de LaKshmi behandelingen? Dan adviseer ik je om dit ritueel te boeken als kennismakingsbehandeling.