De Lotusbloem staat symbool voor transformatie van de duisternis naar het licht, van onwetendheid naar inzicht. Maar ook voor zuiverheid, puurheid en bescherming.
Onze Lakshmi Lotus Flower gezichtsverzorging is een huidverbeterende gezichtsverzorging waarbij we met onze holistische kennis van Ayurveda, je huid op een natuurlijke en zorgvuldige manier gaan verzorgen. We nemen je mee op een Aromatherapie geurreis en laten de gezichtsverzorging als één lange massage op je inwerken met aandacht voor al je zintuigen.

Een 60 minuten durende verzorging waarbij je volledig in ontspanning zult zijn en zult transformeren. Er wordt extra aandacht besteed aan het loslaten van spanningen en stress, en het los masseren van je schouders en nekgebied. Nadien zul je de kracht en schoonheid ervaren van een mooie Lotus bloem.

Een behandeling op maat met verschillende holistische kruiden, remedies en rituelen afhankelijk van je klachten, je disbalans, je wensen en het seizoen.

Afgestemde energetische en balancerende gezichtsbehandeling

  • Balancerend voetenbad
  • Geurreis
  • Beging ritueel
  • Oppervlakte reiniging, diepte reiniging, epilatie wenkbrauwen, nek,- schouder,- decolleté massage, masker, serum, gezichtscrème.
  • Seiszoensdrankje

€ 70,-

60 minuten + intake & advies gesprek.

Maak een afspraak