Plan een rustmoment per dag in. Een mindfull-momentje voor jezelf. Zet bijvoorbeeld al wat spulletjes standaard klaar, zoals een essentiële olie die je lekker vindt. Geniet van de geur terwijl je even alles naast je neerlegt. Adem goed naar je onderbuik om zo goed te aarden en in je lichaam te zitten. Kies bijvoorbeeld voor de heerlijke lavendel essentiële olie om helemaal tot rust te komen.

Geef jezelf een korte voetmassage of een voetenbad. Onze voeten dragen ons de hele dag. Ze hebben een hoop te voorduren en mogen veel meer gekoesterd worden dan wij al doen. Probeer ze wat meer liefde te geven, zeker als ze meer dragen dan ze zouden moeten! (Ook helpt een voetenbad met het reinigen van energie die je niet meer dient. Je kan bijvoorbeeld onze Pada magnesiumzout toevoegen om het spierstelsel te versterken, de huid te zuiveren, de huid te verzachten op de ruwste delen van de huid (hielen, ellebogen, enz.), om slechte geuren te elimineren en tegen ophoping van vocht. Voeg voor extra ontspanning een paar druppels essentiële olie toe zoals bijvoorbeeld lavendel. Om je ritueel helemaal af te maken smeer je na het voetenbadje je voeten lekker in met de pada voetencreme deze creme is heerlijk als je last hebt van een droge huid, gebarsten hielen, kloven en eelt.

Een rondje wandelen, het weer wordt steeds mooier dus geen smoesjes meer om niet naar buiten te gaan om een ommetje te maken. Sta ook een extra stil bij de geluiden die je buiten hoort zoals de vogeltjes die fluiten en de prachtige bomen en bloemen die nu tot bloei komen. Laad je verwonderen door de prachtige natuur!

Doe eens gek! Ons innerlijk kind geeft vaak extra energie, om deze te koesteren, kun je ook even wat compleet geks doen dat je als kind altijd al deed. Als je kinderen hebt is het een stuk makkelijker om af te kijken en soms zelf mee te doen. Heb je (nog) geen kinderen? Niet getreurd…! Je kunt knutselen, een liedje opzetten en meezingen, dansen of zelf je eigen producten maken zoals bijvoorbeeld een bodylotion of douchegel!

DAGELIJKSE RITUELEN

Het toepassen en het houden aan dagelijkse verzorgingsrituelen is essentieel om de balans te bewaren in de hectiek van alledag. Een dagelijkse verzorgingsroutine met de LakShmi producten verrijkt met essentiële oliën helpen je om nog een diepere ontspanning en balans te ervaren. Een fijne manier om je dag te starten of voor het slapen gaan is een zelfmassage! Een zelfmassage helpt om het herstel, de vitaliteit en de jeugdigheid van het lichaam te stimuleren. Voor de dagelijkse massage kan je bijvoorbeeld de Vata, Pitta of Kapha lichaamsolie gebruiken.

Benieuwd naar de producten? In de webshop kun je alle producten terugvinden en de omschrijving van het product lezen!

Liefs,

Eugenie.